Post by evulychneehi on Mar 7, 2022 21:34:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hiragana - Learn Japanese ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hiragana - Learn Japanese IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk punktu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ Hiragana - Learn Japanese 2022 version ▞▞▞
Sajūta kā pārbaudījums pirms nodarbības. Vai man tikai vajadzētu uzminēt pareizo? Cilvēki, kuri nezina hiraganu, to NElieto.
Mans ieteikums būtu, izvēloties pareizās atbildes sadaļā "izvēlieties hiraganu", pauzējiet spēli uz pāris sekundēm vai opciju "pieskarieties, lai turpinātu", lai jūs varētu pareizi identificēt simbolu. Tas palīdzētu, jo vairumā gadījumu es izvēlētos pareizo atbildi pēc veiksmes un nākamajā pagriezienā nevarēju atcerēties, kura tā bija. Vēl viens ieteikums būtu mainīt estētiku, jo lietojumprogramma izskatās nedaudz niecīga, taču tas nav svarīgi.
Es mācos japāņu valodu, kamēr man vēl ir laiks sportot un mācīties skolai. Šī lietotne ir ļoti noderīga un viegli lietojama. Es to ļoti iesaku.
Es izmantoju šo lietotni, lai mācītos hiraganu dažas nedēļas, un tā ir lieliski piemērota sākotnējai apmācībai. Es novērtētu ar piecām zvaigznēm, ja būtu pārskatīšanas uzdevums, kas aptver visu hiraganas tabulu.Pašreizējais veids padara to nedaudz smagnēju, kad esat redzējis visus varoņus un vēlaties visu ātri pārskatīt. Atjauninājums: tikko uzzināju, ka cita šī izstrādātāja lietotne (mācību eksperiments) dara tieši to.
Agrāk bija labs, bet ir jāatjaunina, lai darbotos ar Android 10, jo teikts, ka lietotne ir pārāk veca
Tas ir lielisks veids, kā pārbaudīt/urbt zināšanas, kas tiek pasniegtas draudzīgākā veidā "Human Japanese Lite". Abi kopā pārī ir lielisks spēks, lai ātri apgūtu hiraganu. Es trenējos tikai dažas stundas, un man jau ir izpildīta apmēram puse no zilbēm. Šī lietotne būtībā ir digitālās zibatmiņas kartes.
(y)
plus bez īpašām atļaujām. ideāls papildinājums manai folijas cepurei.
Tā ir jauka lietotne
Lieliska lietotne! Ja tikai tas ļautu jums redzēt, cik labi esat ieguvis b4, tas iegūtu 5 zvaigznes
Lai iegūtu labu praksi, varat uzrakstīt hiraganu.
Ļoti laba lietotne! Noteikti iesaku! Lietotņu izstrādātājs ir ļoti gudrs un ģeniāls. Neliela kļūda ir tā, ka ra, ri, ru, re, ro ar skaņas patiesībā ir da, di, du, de, do skaņas.
Labi, bet es turpinu rakstīt ぎ un ざ tādā pašā formā kā き un さ, taču turpinu to uztvert nepareizi, jo tas nav rokraksta formātā, kā ir き un さ.Tagad, ja būtu viens veids, kā zīmēt un atkārtot skaņas, pirms tās tiek noslaucītas.
Triepienu rakstīšana ir lieliska. Vienīgā problēma ir tā, ka dažas rakstzīmes tiek atkārtotas atkal un atkal, savukārt dažas rakstzīmes tiek ieviestas tikai beigās, ja vispār. Varbūt problēma ar nejaušo skaitļu algoritmu? Būtu jauki, ja jums būtu grūtības, lai jūs nesāktu ar mājieniem. Kopumā lieliska lietotne, paldies
Nedarbojas pareizi
Lielisks veids, kā mācīties, dažreiz sastingst zīmēšanas vingrinājumā, bet joprojām ir tā vērts! Mīlu to!
Man patīk šī lietotne, tā man ir tik ļoti palīdzējusi ar japāņu valodu, ka varu to labāk lasīt un rakstīt.
Tas liek jums to atkārtot daudzas reizes, kad to palaidat garām. Pat nelaimes gadījumā.
Šī lietotne man patiešām palīdzēja atcerēties insulta secību. Tas ir minimāls, ko es novērtēju. Ieteiktu hiraganas iegaumēšanai.
Patīk lietotne... tiešām noderīga un jautra...! Tomēr es nevaru uzrakstīt hiraganu SE,.. Pirmais sitiens izdodas labi, nevar pabeigt nākamos divus... kaut kāda kļūda. Tātad, nevar tikt tālāk uz priekšu..! Ceru, ka problēma nav tikai manā tālrunī. Lūdzu, pārbaudiet un izlabojiet... paldies!
Paldies Šī lietotne man palīdzēja izpētīt hiraganas alfabētu
Var atjaunināt, lai atbalstītu lielākus Android ekrānus, galvenokārt, lai būtu vairāk iespēju izvēlēties atbildes, lai to padarītu grūtāku.
Hiragana - Learn Japanese Pendidikan awsa
Lietotne Muito Bom este. Ajuda mesmo a memorizar! Perfekti
Šī lietotne ir lieliska, tā jūs patiešām māca! Lieliski piemērots ātrai nodarbībai, kad vien vēlaties!
Šī lietotne ir lieliska, ja jums ir pamatzināšanas par hiraganu. Daži cilvēki sūdzas par to, ka tas jūs nemāca iepriekš. Tur ir šī maģiskā lieta, ko sauc par triak and error, ja jūs to nezināt, uzminiet, ka gatavojat cepumu. Kad esat atradis atbildi, atcerieties to, un jūs uzzināsit. Dažreiz jums ir jāatrod atbilde, izmantojot minējumus, un tas ir labi. Es izmantoju šo lietotni 2 dienas, 2 stundas dienā, un esmu apguvis patskaņus "k", "n" un "y", un es krasi uzlabojos. Lieliska lietotne ♡♡
Labākā lietotne Hiraganas apguvei.
Palīdz atcerēties alfabētus, kas ir noderīgi praksei. Viegli lietojams, gluds, bez piedevām. Lieliska lietotne
Pārsteidzoša lietotne. Es to uzzināju dažu dienu laikā. Paldies!!
Hiragana - Learn Japanese શિક્ષણ oin
Es mācos japāņu valodu, lai man nebūtu jāizmanto subtitri anime un lai es zinātu, ko viņi saka hentai valodā
lieliska lietotne, ja piesakāties pats
Iemācījos hiraganu mazāk nekā nedēļas laikā!
Būtu vēl labāk, ja būtu iespēja aklo pārbaudīt visas hiraganas uzreiz bez mājieniem un paslēpt romadži rakstīšanas pārbaudē (hiragana dota tikai pēc skaņas). Tas pats ar Katakana lietotni.
Padara hiraganas mācīšanos viegli apgūstamu!
Hiragana - Learn Japanese Izobraževanje paj
Vienkārši viegli, un tagad es esmu iemācījies visu hiraganu apmēram nedēļas laikā, ko mēs esam abi
Labākais treneris, ko esmu redzējis
Ļaujiet man izmēģināt
Līdz šim man ir bijusi laba pieredze ar šo lietotni, paldies izstrādātājam.
;-)
Labi, mācīties ir patiešām labi
Lai gan būtu bezgalīgi labāk to, par ko uzdodat jautājumus, sadalīt mazākās grupās, šī lietotne paveic labu darbu. Kā jau citi ir teikuši, zīmēšanas sadaļa BŪTU lieliska, ja tā nebūtu kairinoši aizkustinoša. Tas padara to gandrīz neiespējamu, jo, ja jūs nomaldāties tikai dažus milimetrus no viņu iedomātās līnijas, jūs esat "kļūdījies", un tas zvana.
Tieši tas, kas man ir nepieciešams, lai praktizētu atpazīt un atcerēties, kā rakstīt. Vislabāk darbojas ar citu lietotni, lai vispirms iemācītu, kas ir kas, bet, ja jums tas ir, tad tas ir labāk nekā viss pārējais, ko esmu mēģinājis nostiprināt.
Oz: Broken Kingdom™ Akcijske igre gym
Man ļoti patīk šī lietotne. 3 veidi, kā iemācīties burtus, lai jūs varētu tos lasīt, klausīties un rakstīt. Arī rakstīšana kļūst grūtāka, progresējot — tas ir lieliski piemērots mācībām. Savienojiet pārī ar viņu lietotni “Learn Japanese Phrasebook”, lai pielāgotu zibatmiņas karšu komplektus un praktizētu rakstīšanu.
Lieliska lietotne ikdienas treniņiem. Tomēr ir vietas uzlabojumiem. Rakstīšana ir ļoti jutīga, un tas ir labi, taču komplekti ir tik apjomīgi, ka tas padara to patiešām nogurdinošu. Es iesaku tos sadalīt, piemēram, tikai m un r sadaļā, nevis m r y kopā, lai padarītu to vieglāk pārvaldāmu. Jābūt arī iespējai izvēlēties savus komplektus, lai jūs varētu strādāt ar tiem, ar kuriem jums ir problēmas ar & pārskatīšanas sadaļa, lai parādītu insultu secību. Tas padarītu lietotni daudz lietotājam draudzīgāku.
Hiragana - Learn Japanese 教育 jkcf
Pateicoties tam, divu dienu laikā apguvu hiraganu
Es cenšos iemācīties japāņu valodu, un šī lietotne ir ļoti noderīga un mācās simbolus un to radītās skaņas
Lieliska, ļoti viegli lietojama laba daļa ir skaņa, kas ļaus jums saprast, kā to pareizi izrunāt
Šī lietotne ir ļoti noderīga. Man patīk, ka tiek piedāvātas trīs dažādas mācīšanās fāzes, kas ļauj pilnībā apgūt skaņas. Es ĻOTI vēlētos redzēt šādu lietotni Kanji. Man patīk rakstīšanas daļa, un tas, progresējot, parāda mazāk palīdzības, bet, ja jūs sajaucat, tas sākas no jauna. Es parasti neatstāju atsauksmes, bet es tiešām vēlētos redzēt vairāk no šiem cilvēkiem. LŪDZU KANJI!
Tas ir pārsteidzoši, bet grūti esmu bijis vienā un tajā pašā gandrīz divas nedēļas
Es nekad nepārskatu lietotnes, taču šī lietotne bija tik noderīga, ka man šķita, ka man tā ir jānovērtē. Šis ir vienīgais rīks, ko līdz šim esmu izmantojis hiraganas apguvei bez japāņu valodas priekšzināšanām. Pēc tam, kad to izmantoju savā brīvajā laikā pagājušajā nedēļā, es jau redzu visas hiraganas un uzzīmēju vairākas no tām.
Chihayafuru lika man mācīties karutu, un, tā kā karuta ir rakstīta hiraganas valodā, esmu pilnībā apmierināts ar lietotni. Liels paldies