Post by trichechchaumagree on Feb 11, 2022 20:02:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara vse več ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Ta igra je smešna (mislim, da je narejena tako, da je) in všeč mi je zaradi tega, vendar je zadnja posodobitev s kožami kozjih kovancev itd. uničila celotno izkušnjo in veselje. Ne igram veliko vem. ČESTITKE, DEVS! IZGUBILI STE UPORABNIKA
No, to igro morda igram že od leta 2018? Ko začnem igro, igra ne deluje več niti v mestnem načinu in mestnem načinu zamrzne igro in super zaostanek, prosim, popravite to ali pa bom to igro ocenil z 1 zvezdico in odlično igro lahko tudi poskusimo malo več časa za raziskovanje mesto, ker mesta še nisem kupil in prosim, naj mesta zastonj naredijo tudi nova mesta
Kar cool dobra je ali je tudi za računalnik ? kul bi blo če bi
V telefonu se ne odpre
najboljša igra na svetu
Goat Simulator ማስመሰል soc
Goat Simulator Simulación zpts
Ne dela na wifi
Super. Igral flappy goat, prav tako nadležen kot flappy bird. Polnjen dedkov mali bstrd v puranu 😉 Poskusite teči v ogenj v šotoru, spremeni vas v slamnato kozo, ki lahko zažge stvari.
To je meh kategorija, ker moraš mleti več dni, tudi potrebuje internet, medtem ko druga različica nima interneta, ampak hej, to je edina pomanjkljivost, kajne? Ne ne, ne gre za dobre stvari, ki jih bomo dobili, lahko bi dobili vsako različico brezplačno, v zameno pa boste dneve mleli, če želite plačljive ali vesoljske izdaje, tudi kaj mislite redkost? Ne daje niti žetonov. Skratka, druga različica bi lahko bila boljša, ampak hej, to je samo moje mnenje
Igra je zelo zanimiva
To igro sem igral, ko sem bil mlajši in je bila odlična, zato sem jo znova prenesel, da vidim, kako moteča in slaba je postala, in se naključno zapre, popravite igro, včasih je bila tako zabavna
Ta igra je dobra, vendar se mi zdi, da je plačana različica bolj zanimiva
Dobra igra, vendar potrebuje toliko ugrizov hihitanja in traja večno, da se naloži. Ali lahko to popravite?
Všeč mi je igra, vendar morate plačati, igrate lahko samo eno stopnjo 12 koz
Ta igra je zabavna, toda za več ljudi, ki jo lahko prenesejo, naj bodo ravni brezplačne
Neverjetne igre, kul sposobnosti in druge super stvari!
Zakaj sem dal 2 zvezdici, ker potrebujem mobilni simulator koz zakaj je to brezplačno Želim si ta mobilni telefon zakaj brezplačna neumna igra brezplačna
Simulator koz je moj najljubši. 😍😍😍
Luza ťažko
igra je super, samo prosim dajte druge zemljevide brezplačno, čeprav je reklama zelo manj, to je kot 10 minut za en zemljevid plzzzzz vsaj eno uro in imeli bomo priložnost vsak dan
Obožujem eksperimente, moja dva cilja in ta igra je zbrati vsak zemljevid in vsako kozo, ki jo predlagam, da naredim nov zemljevid za boj, ki traja večno
Fullllllll dobra igrica
To je dobra igra, ampak zakaj druga 2 zemljevida zdaj nista zastonj? Prosimo, spremenite ga v brezplačno.
Všeč mi je igra, vendar je težava v tem, da se motijo in zamrznejo. Prosim popravi igro!!! 😠
To igro imam na svojem xboxu 1 S, je res zabavna, a ko sem jo naredil na mobilnem telefonu, ko jo naložim, piše, da se ne morem povezati, vendar sem povezan, zato prosim popravite to
ta igra je smeti vsakič, ko jo igram, se mi samodejno zapre
Noice igra Ampak upam, da boste izboljšali realizem, dodali način za več igralcev ter več oblačil in skrivnosti. Hvala ♥️
To je najslabša posodobitev, prosim, vrnite jo nazaj na tisto, kar je bilo všeč mi je bilo, ko niste imeli povratnih informacij o kovancih
WOW TO JE NAJBOLJŠA IGRA KADAR IMAM RAD TA IGRA, KER IMAM VEČ KOZE IN SO NEVERJETNE IN Kdorkoli je naredil to igrico, TAKO JE VŠEČ!!!!!!!! IN VELIKA HVALA, DA STE USTVARILI TE IGRE, KER IMAM NEKAJ IGRE, KI MI NI RES VŠEČAJ, VENDAR GOAT SIM JE NAJBOLJŠA IGRA KADAJ!!!!!!!!!
Ta igra je slabša od različic za konzolo.Ne dovoli vam niti igrati Goat City Bay! Še huje je, da morate plačati dodatne koze, ko bi jih lahko odklenili v različici konzole
Super zabavna igra, vendar je težko dobiti kovanec in je nekoliko draga
SMESNO AMPAK KIL ... POGLEJTE MOJE VIDEE NA YOUTUBE... najdite me "anej gruden"
Hej fantje, odlična igra, vendar želim samo reči, da je bila vaša prva 1 boljša, ker me vedno vrže iz igre, ja, žal, zato želim reči, da jo ponastavite na staro 1, vendar naj še vedno posodabljajo kovance, ker ne plačujem igra
Dobro je, vendar je trajalo dolgo, da je deloval. Namestil sem ga in ni deloval, zato sem ga izbrisal in znova namestil ter delal
Popo's Mine - Idle Mineral Tycoon Penyelakuan rzb
Sprva je bilo neverjetno, potem sem znova zagnal celotno igro. Vem, da nekaterim tipičnim igralcem to ni velika težava, vendar sem odklenil vse koze, zdaj moram to ponoviti in zdaj jo moram znova odkleniti
Zelo kul igra, ampak včasih te igre preprosto ni več v mojem iPadu, zakaj se je to zgodilo? Prosim, povejte, da mi res ni všeč, da se to zgodi. Tudi ko dobimo to aplikacijo, kot da jo odstranimo in jo znova namestimo, se ne ponastavi. Vem, da sem rekel, da je to najboljše, vendar vedite, da razvijalci samo izgubljajo denar, zato prosim, da posodobite to. Tudi, ko jo znova namestim, mi do konca izgine internet, tako da je ta igra res tako priljubljena tudi prosim, da ne naredite to krade so shranjevanje ubdate zdaj!! In osvobodite
To je tako nadležno, da moramo plačati za vse druge zemljevide, vendar so mi všeč skrivnosti, ki nam jih daje tudi nove koze
Ko sem se prijavil, je bil moj račun shranjen, lol, vendar sem uporabil svoj račun, dobro, da imam shranjeno v tej igri, moj napredek ni bil shranjen, vendar sem ga dobil nazaj
To je tako zabavno, da sem ga igral, ko sem bil otrok, kot je 5_7_8_9
Všeč mi je igra, vendar potrebuješ večji zemljevid, piše, kupi celotno igro, hitro popravi 😠😠😠😠 če to narediš, sem tako vesel 😃😃😃😃 in ti dam pet zvezdic
... Zelo zabavna aplikacija, vendar me je grafika nekako bolela v očeh ... in moral bi odstraniti princesovo kozo, kot da je kot razvajen brat in me boli glava, tako da ne prenesem stopnic, kot da poskušam priti tja, ampak ... .uh koza potrebuje več kož...in...koza je tarča kaj?...žal ne prenesem vsega tega...hvala
NEVERJETNA Tako tako tako takoooooo Smešna odlična igra Fantje nadaljujejo s trdim delom
Igra je zelo kul, ampak zakaj ste odstranili funkcijo brez povezave, prosim, dodajte jo nazaj, ker bo to težava za ljudi, ki imajo nizko povezavo
najboljša igrica od useh
Zlo kul igrica
Všeč mi je igra, ki bi jo dal 5 zvezdic, vendar naredite goat city bay in denar v šolo brezplačno, pogrešam jo in igra postane bolj dolgočasna. Vem, da hočete denar in vse to, prosim, dajte jih spet brezplačno, že imate tri plačane DLC daj ti dve brezplačno PROSIM, zdaj sem izbrisal igro, tako da jo bom znova prenesel, če ti dve spet narediš brezplačno
Goat Simulator Παιχνίδια προσομοίωσης jtgh
Prav neverjetno je, da je zdaj zastonj.
To je zdaj moja najljubša igra. Najbolj mi je všeč, da počakaš minuto in potem lahko igraš drugi DLC in lahko kupim koze z valuto
Zakaj ne morem igrati te igre, če jo namestim in bo pisalo, da aplikacije ni mogoče namestiti Zakaj prosim, želim igrati to igro