Post by trichechchaumagree on Feb 11, 2022 19:47:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Bullet - Spy Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod több erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Mr Bullet - Spy Puzzles 2022 version ▞▞▞
Ez nagyon J ó
Nagy időhúzás. Alapvetően egy véget nem érő unaloműző móka, haha, de mint mindenki más az értékelésekben, bennünk is van valami közös. 3 csillagot adtam neked, mert igen, ez szórakoztató, de 3 szinten ugyanazt a hirdetést látni nagyon bosszantó. Tudom, hogy léteznek hirdetések, ez egy ingyenes játék, értem, de Jézusom senki sem mondta, hogy tönkretegye a saját játékát azzal, hogy megpróbálja megfejni annyit, amennyit ér. Ügyfélre gondol? 🤔🤥🤥 Sajnos nem.
Ez a legjobb játék a világon. Letöltve! Még a budin száras közben is vele játszok!
A játékmenet meglehetősen egyszerű, és szórakoztató is lehet, de a hirdetések száma és az említett hirdetések hossza elsöprő. Játssz egy szintet 10 másodpercig, nézz meg egy 30 másodperces hirdetést. Játssz még 5 másodpercig, nézz meg egy 30 másodperces hirdetést. Nem bánom a reklámokkal támogatott játékokat, de itt túl sok.
Egy egyszerű, szórakoztató játék, de túl sok hirdetés van más játékokhoz (amelyek demói egyszerűen nem működnek, hanem a Google Playre visznek). Ez utóbbi jobban próbára teszi a türelmedet, mint a játék.
Tisztességes freemium játék, de elég agresszíven tolja a hirdetéseket. Sok pálya csak egy gombnyomás esete, és a pálya többi része megoldódik magától, de néhányan el kell gondolkodni. A túsz- és önsebzési szintek változatossá teszik a már elért szinteket. Az online részt még nem próbáltam.
Mr. Bullet OMG! Ez egy visszadobás az egyszerűbb 2D-s játékokhoz. És a hirdetésektől eltekintve FEJEZET, van ideje ölni, és várás közben is meg kell ölni dolgokat. Ja és próbálj meg ne ölni magad közben. Jó játék, vedd meg
IMÁDOM EZT CSAK KAPCSOLJA KI A HÁLÓJÁT, ÉS NINCS KIEGÉSZÍTÉS IGAZÁN FANTASZTIKUS
A játék csodálatos és szerettem, de túl sok reklám van benne
Nem bánom a reklámokat, csak kihátrálok belőlük. Zavar, hogy idáig eljutottam azon szinteken, hogy elég sok időt kell töltenem azzal, hogy rájöjjek, hogyan lehet akár egyetlen lövést is működőképessé tenni. Még csak tippek nélkül is, azt hiszem, nem ez a játék számomra. Nem azért játszom a telefonomon, hogy csalódott legyek, és ne tudnék továbblépni, csak az élvezetről és a korlátozott bosszúságról szólok!
Elfogadom, hogy a hirdetések segítenek egy "ingyenes" játék "ingyenes" megőrzésében, vagyis vannak korlátok, hogy hány hirdetést fogadok el játékpercenként. A tényleges játék rendben van, nem nagyszerű, és határozottan nem éri meg azt a havi 5,99 dollárt, amit fizetni szeretnének a játékért... szó szerint játszol egy pályát... és van egy 30 másodperces hirdetés, mielőtt a következő szintre lépsz. Ha reklámokat akarnék nézni... Nem streaming módba kapcsolnám a tévémet, és normál tévét néznék, ahol legalább 10 percnyi tartalmat kapok, mielőtt újabb reklámok jelennének meg.
Ez szép. Nincs problémám a játékkal, sőt, kevesebb mint egy nap alatt végeztem vele. Úgy gondolom, hogy ha könnyebbé akarod tenni a játékot, akkor mutasd meg azokat a pontokat, ahol a golyó visszapattan, ha valamiről golyót akarsz lőni.
Nem rossz
Valamennyire élvezetes és van benne potenciál, de túl könnyű. Több tucat és tucat szintet ment át percek alatt, és minden szint csak egy-két másodperc. néhány szinten van egy hosszú hirdetés, ami nem tűnne akkora bosszúságnak, ha nem tartana 8-10 másodperc alatt a következő hirdetéshez jutni az egyszerű pályákon való átrepülésből. Talán jobb a kisebb gyerekeknek.... ha szeretik a fegyvereket meg ilyesmi.
Ez a játék a legjobb amit amivel játszotam
Istenem, ebben a játékban végtelenek az fkn hirdetések. VÉGTELEN. Minden 2. szint után megjelenik egy 30 másodperces hirdetés, amelyet nem lehet átugrani (mindegyik szint 5-10 másodpercet vesz igénybe). Őszintén nevetséges. Szerk.: eltávolítom. Túl sok hirdetés, hihetetlen. A játék rendben van, de a fejlesztő biztosan dolgozott az EA-nak a múltban, vagy ilyesmi. Túlságosan mohó.
Sequel to the 2019 smash hit, Mr Bullet, Mr Ninja will be your next gr. ... Whether it is a spy, agent, zombie, lumberjack, alien they are all here to get
Tul sok a reklám
Nem kellene percenként 30 másodperces reklámot néznie néhány percnyi játékig. Kicsit mohó lenni ott. Nem vagyok benne biztos, hogy létezik-e hirdetésmentes verzió, de mivel annyi hirdetést kellett megnéznem kevesebb, mint 10 perc alatt, amikor először játszottam vele, nem fogok még a hirdetésmentes opció keresésével sem foglalkozni. Nem vagyok hajlandó többet játszani, hogy lássam, tetszik-e a játék, nem éri meg annyi hosszú seggrevalót néznem. Talán nem árt megengedni az embereknek, hogy az első kezdő játékokat hirdetések vagy ilyesmi nélkül játsszák.
jó
Sok móka játszani.
Szórakoztató kirakós játék, amit tönkretett az ócska reklámintegráció. Nem sok játékot értékelek vagy értékelek, és úgy érzem, hogy jobban tűröm a mobiljáték-hirdetések integrációját, mint a legtöbb, de ez a legrosszabb. Minden percben megjelennek a hirdetések, így soha nem lehet kielégítő ritmusba keveredni, és csak havi 6 vagy 7 dolláros előfizetéssel lehet megállítani őket. Tényleg a legrosszabb. Ne is játsszon, csak elszomorodik egy jó kirakós játék elvesztése miatt. Megvetendő.
Omg ez olyan egyszerű és jó👍
A játék egy reklámfarm. A szintek egyszerűek, és minden 3. szinten van egy hirdetés. Arról is gondoskodnak, hogy egy óriási hirdetést pontosan oda helyezzenek el, ahol rá kell kattintania az ablakok kinyitásához. Havi 6 dollár, ha meg akarsz szabadulni a hirdetésektől. A szintek egyszerűsége, hogy hirdetéseket jeleníthessenek meg a nem fizető ügyfelek számára, nevetségessé teszi ezt a játékot. Csak a South Park epizód jut eszembe, ahol Kanada T&P freemiumot csinál.
nagyon lebilincselő és nagyszerű részletek és effektusok, de mégis olyan sok hirdetés van
Szórakoztató játék. Játssz offline, így nincs további probléma. Nem volt gond legyőzni a játékot, amíg el nem értem a küldetéseket. Minden kategória vége felé nagyon nehézzé vált. Belefáradtam az egyes pályák újra és újra játékába, amikor úgy tűnik, nincs lehetőség legyőzni őket. Túlságosan stresszelni kezdett, ezért egyszerűen eltávolították
Jó a játék csak kicsit unalmas!
Mr Bullet Spy rejtvények mod apk (Mod Money / Unlock) 3.0.2 - VIP ...
Ez a játék nagyon király!!! Bár 10 évnél fiatalabb gyerekeknek nem ajánlanám a vér miatt, de annyira csodálatos!!! Le kell lőni a gazembereket TNT-vel felrobbantva, gombokat nyomkodva és klz trükkfelvételeket készíteni!!! TÉNYLEG le kell töltened ezt a játékot!!!
Szórakoztató játék, jó időtöltés. Ingyenesen játszható, hacsak nem veszel néhány elemet a játékban. Bosszantó a sok hirdetés, amelyet 6 másodpercig nem tudsz kihagyni. Valószínűleg több időt tölt hirdetésekkel, mint játékkal. Ha túllépsz a hirdetéseken, akkor jó. Szerkesztés: 1 nappal később és 300 rövid játék, 1800 másodperc hirdetési idő, 2400 másodperc játékidő. Kellemetlen. Inkább távolítsa el, ahelyett, hogy kifizetné az ostoba havi 5,99-et, reklámmentesen. A hirdetések is összeomlik az 1200 dolláros táblagépemen. Szép. 100 évet költött olcsóbb játékokra, hirdetések nélkül. Nincsenek hirdetések = 5 csillag
Ez nagyon jó játèk
Csodálatos játék volt egészen addig, amíg el nem fogyott a hirdetések, amelyek közül néhányban nincs X, amelyből a hirdetést le lehetett volna zárni. Most távolítottam el egy alkalmazást egy bosszantó reklám miatt, amelyet nem lehetett lezárni.
ToVábbiintormáció
Utilice su cerebro en este juego de puzzle unico. ¡Necesitarás apuntar con precisión y enfocarte con láser para acabar con enemigos, nindzsák és lotos otros
Generátor Pénz és Jegyek Azért, Hogy Mr Bullet - Spy Puzzles ...
Ez a játék őrült, mert szeretem, és nagyon szórakoztató volt, mert meg tudom-e szerezni a laboratóriumi kört, és nem tudom megszerezni a két srácot, mert túl erősek a felsőben, ő nagyon erősebb, és akkor is jó laboratóriumi játék és ez egy jó játék, szóval viszlát!
MultiCraft — Build and Mine! Приключенски zeo
Nekem nem tetszett, de egyáltalán nem rossz játék.
Töltse le a Mr Bullet Spy Puzzles 5.8 MOD Cash / Tickets / Star Free alkalmazást Android mobilokhoz, intelligens telefonokhoz.
Nem biztos benne, hogy ez a játék a top 20-ban van. Inkább spamware-nek tűnik, és kevésbé játéknak, mint valami disztópikus óramű, narancssárga kísérlet, amely hirdetéseket villant az agyába, és szidja az adatvédelmi beállítások kikapcsolását. Nem igazán játszom mobiljátékokkal, így lehet, hogy csak naiv vagyok, de ha ez a norma a mobiljátékoknál, ahol valójában nem játék, hanem csak egy hirdetési platform, az nagyon lehangoló. Ez vagy a GooglePlay toplistái könnyen játszhatók.
A leg job játék komojan
A rejtvények szórakoztatóak. Tehát van játékon belüli készpénzem és jegyeim, de nincs nyilvánvaló módja annak, hogy elköltsem őket. A hirdetések bőven vannak. Nem érdekelne annyira, ha tudnám, mit csináljak a valutával és a jegyekkel. Úgy tűnik, tudok fegyvert cserélni, de nem tudom, hogyan szerezzek újat. Eltávolítva.
Szórakoztató játék, de tele van hirdetésekkel. Fejlesztők, kell ennél jobb üzleti terv. Legalább adj nekünk lehetőséget, hogy játsszunk és kiakadjunk, mielőtt hirdetéseket döngölsz a nyitott vizes torkunk mélyén, zsúfok. Körülbelül 20 pályát szeretnék játszani, néhányszor elbuknék néhány trükkös pályán, majd úgy döntök, hogy eltávolítom, vagy azonnal megveszem.
Ez egy nagyon szép játék, küldetései vannak, imádom
... www.aqua.hu/hikvision-hiwatch-bullet-kamera-hwt-b120-m28mm-676150. ... playgo-macskafogo-mr-teufel-pluss-26cm-688153-651452.jpg daily 2019-10-30