Post by trichechchaumagree on Feb 11, 2022 19:40:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generator de coduri primogems ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
Koala Crush 아케이드 ydsh
Este deranjant faptul că după ce trebuie să instalez jocul de fiecare dată nici nu încarcă același lucru.
foarte distractiv de jucat, nivelurile din ce în ce mai grele..
Koala Crush 아케이드 ydsh
Joc în fiecare zi și nu pot primi niciun booster zilnic după 2. Repetă doar primele 2
este ceea ce este. mai greu de câștigat mai ușor de cumpărat. Ei bine, ai stricat un joc bun cu actualizarea ta. pentru a adăuga mult vizionarea acum. se va șterge
Am jucat în fiecare zi de mai multe ori în fiecare zi, dar nu am obținut niciodată o recompensă pentru că am jucat 2 zile consecutive. Jocul ar trebui să recompenseze zile consecutive jucate, dar nu depășește 2! Există și alte erori iritante. Probabil o voi șterge.
Joc excepțional! Am descărcat, jucat, șters, descărcat, jucat, șters de 3 ori! Acest joc nu devine plictisitor! DAR ACUM VERSIUNEA ACTUALIZATĂ ARE VIEȚI LIMITATE!?!?!? A LUAT JOCUL DE LA 10 LA 5! PĂCAT!!
Joc distractiv. Până acum, nu este atât de greu încât să nu treci de niveluri.
Aplicația ta are nevoie de aprobare și reasigurare ca un adolescent nevoiaș fără o întâlnire la bal! Retrageți puțin, aplicația dvs. este bună.... o folosesc pentru a destresa și o face până când ferestrele pop-up încep să facă lucrurile din nou proaste8888
Foarte provocator 😊 Îmi place să trec prin niveluri și să nu-mi folosesc cadourile care câștigă. Dar uneori am nevoie de puțin ajutor, 😁 lol . Joc grozav.
Koala Crush 아케이드 ydsh
Grozav!
În acest moment, sunt blocat la nivelul 157. Am pierdut numărul de zile petrecute încercând să scot conservele și rațele de pe tablă. Deci acum nu sunt un camper fericit. Sunt o bătrână, locuiesc într-un azil de bătrâni, jocurile ca acestea sunt o mare parte a divertismentului nostru. Mulți dintre noi suntem implicați pentru a câștiga și a ne distra. Frustrarea nu este distractivă. Dacă nu găsesc o soluție în curând, jocul va fi profund. Semnat Connie Leigh
prea multe reclame LUNGI pentru mai multe jocuri. este nevoie de mai mult timp pentru a sta la acestea, apoi este nevoie pentru a juca jocul.
continui să mă faci să ies pe site și să revin să joc din cauza adăugărilor. M-am săturat de asta și renunț pentru o vreme.
Excelent joc de puzzle gratuit. Reclamele sunt destul de scurte. De obicei, mi se cere să urmăresc doar o parte a reclamei. Cea mai recentă actualizare în care pot urmări un anunț pentru monede ar trebui să fie de mai multe ori.
Koala Crush 아케이드 ydsh
Castle Clash: Guild Royale Strategiya mzoo
Îmi place acest joc... tocmai când crezi că ești un profesionist, ei pun un nivel greu. Nu începe să joci dacă nu plănuiești să fii dependent.
M-am săturat să instalez jocuri care arată cool în reclamă, dar ajung să fie diferite de ceea ce este afișat. Asta e reclamă mincinoasă! L-am descărcat pe acesta pentru că părea că va trebui să faceți clic pe cuburi în timp ce rândurile cresc; pare diferit. Dar nu, este la fel ca orice alt joc de potrivire cub. Nu e mișto să minți așa! Ar trebui să amendeze dezvoltatorii care practică publicitatea falsă!
Super fain
distractiv, dar reclamele sunt foarte proaste la acesta!
durează prea mult între jocuri. multa animatie.
A fost distractiv până când ajungi la niveluri superioare și ești forțat să stai prin reclame zgomotoase pentru alte jocuri înainte de a putea continua să joci.
Tocmai a început să joc acest joc. Este un joc grozav, dar nu-mi plac reclamele după fiecare nivel.
Jocul ar fi grozav doar prin oprirea accidentelor. Nu este foarte stabil, ceea ce miroase pentru că 100% din restul jocului și jocului este super grozav! Sunt dependent acum. Mi-aș dori doar să nu se prăbușească atât de mult înainte să ajung la un nivel.
Prea multe REclame LUNGI!!! Iubesc jocurile, dar după fiecare nivel primești un anunț!
Prea multe adaugari!! Este dificil să rămâi interesat de toate întreruperile
Odată ce întâlnești un anumit nivel, ei încetează să-ți mai dea minute în cutii și când primești vieți din cutii nu ți le dau.
Ok joc, dar...Odată ce ai schimbat tunul pentru a arunca bombe oriunde dorește, a fost o durere. Dar acum, această koala este atât de enervantă! Aruncă frecvent bumerangul chiar în mijlocul a ceea ce a fost o mișcare bună și îl distruge. Am crezut că prostia ar trebui să fie o recompensă pentru folosirea rachetelor și a bombelor. Este mai mult ca o pedeapsă. Uf, nu putem să dezactivăm koala ăla? Și da, știu că dacă nu folosesc bumerangul nu va arunca altul, dar uneori se aruncă în aer oricum.
Jocul este o modalitate distractivă de a-ți petrece timpul, dar reclamele sunt atât de frustrante încât renunț mereu în timp ce sunt pe un joc.
îl iubesc și i-ar da cinci stele dacă s-ar opri să înghețe și să se închidă. Enervant pentru început, dar mai ales când ești pe cale să câștigi un nivel. Și chiar mi-aș dori să poți câștiga mai multe boosters. este un joc distractiv
mic joc grozav. multe oportunități de a trece la nivelul următor. Distractiv și puțin provocator
grafică slabă nu stimulează joc foarte plictisitor. PREA multe reclame!
Koala Crush 아케이드 ydsh
e ok sa te joci. are provocări și altele ușor, astfel încât să nu fii învins.
Iubește acest joc. Vă permite să jucați fără să costați o avere. Consider că este un joc de tip go, pentru că întotdeauna vrei să te întorci și să-l joci.
ar fi distractiv, dar pentru fiecare joc trebuie să cheltuiți mai mulți bani decât primiți și asta elimină toată distracția
Îmi plac jocurile, dar urăsc adăugările pentru alte GSM-uri care apar după fiecare nivel, indiferent dacă termini sau nu. altfel i-as fi dat 5 stele.
reclame nesfârșite pentru „Wish”! Mi-aș dori să se oprească. Sau măcar schimba reclamele tematice de Crăciun !! . E martie!!!
PREA multe reclame! UN anunț la fiecare trei niveluri ar fi destul! NU sunt sigur dacă voi păstra instalat și îl voi juca deoarece prea multe reclame mă frustrează
Foarte distractiv, totuși, sunt blocat la nivelul 1391. Ne cere 11 cuburi roșii, dar întotdeauna spune că trei sunt lăsate după ce cele de pe tablă sunt eliminate.
Zborul cu balonul aerian la nivelul următor necesită mult timp. uneori, un joc rapid este un joc bun, nu atunci când aștepți între ecrane.
Nu funcționează corect, indiferent de câte ori șterg memoria cache, pur și simplu nu se va încărca.
Joc distractiv. Mi-aș dori doar să pot câștiga sau să cumpăr mai multe amplificatoare