Post by trichechchaumagree on Feb 11, 2022 19:25:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukać kod więcej tokenów ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
to ja
Nudy. Wieżyczki bezpiecznikowe dobiegają końca i zaczynają od nowa. To nie jest gra TD.
Ale szłu nie ma.
Nie przełącza mnie biomasy w tryb offline
Brak wyraźnego motywu dla tej gry, tylko dla timepu.
jest głupi, ale głupcy noob!!!!!!!!!!!!!!!
jest tak wspaniale, jest tak wiele wież i możesz je połączyć i awansujesz po zdobyciu wszystkich wież na świecie, takich jak miasto, ziemia i przestrzeń, a także możesz awansować i są tam zadania i możesz odblokować wieże po połączeniu nowych wież i możesz ulepszać rzeczy, aby pomóc ci połączyć więcej wież.
Ekstra!
świetna gra ewolucyjna. Uwielbiam wszystkie fajne i dziwne kombinacje, które wszyscy stworzyliście
ja
Genialna Jedyna w swoim rodzaju
Jak na bezczynną fuzję, wydaje się, że jest całkiem dobrze wyważony. Po przejściu do sekcji Kosmos pozwala nawet na codzienne generowanie waluty premium, co nie jest funkcją, którą wcześniej widziałem. Jedyny problem, jaki widzę, chyba że zrobiono to celowo, polega na tym, że postacie wydają się nie być w pełni rozwinięte, mam na myśli ich obrazy. Jednak podoba mi się ich projekt anime
Fajna gra w stylu ewolucji
Dodaj bombę atomową i skróć czas bomby atomowej ulepszeń (o 1min). 1. bomba atomowa = 1h. Od 30. ulepszenia należy płacić gotówką (nie biomasą i monetami). Pierwsze ulepszenie czasu bomby atomowej kosztuje 10mln biomasy, ale 15. ulepszenie czasu bomby atomowej kosztuje 30 monet. (2. aktualizacja = 100mln, 16. = 40monet)
świetnie, ale żałuję, że nie było w tym mini gier typu tower defense
Dobra gra wymaga czasu
Gra spoko ale nudna z czasem
Więc wszystko zaczęło się naprawdę dobrze. Opcjonalne reklamy dla dodatkowego dochodu, ale na tym się kończy. Pomysł nie jest tak wyjątkowy ani ekscytujący jak inne bezczynne gry, ponieważ po niedługim czasie nie możesz wydać swojej waluty, którą dostajesz w stanie bezczynności, ale kupiłeś tylko, i jesteś ukarany za bezczynność, nie zdobywając więcej wież . Odinstalowany, ponieważ nie zapewniał mi rozrywki.
Dobry zabójca czasu.
Uwielbiam tę zabawną grę. Świetna robota 👍
Turret Fusion Idle Clicker 休閒 txyo
Grind jest szalenie kiepski, opłaca się grać, gdy chcesz lepszych dropów i dropów w określonym czasie, które zobaczysz lub nie, jeśli jesteś sprytny.
Bardzo najgorsza gra
Było fajnie, teraz tylko powiększanie i pomniejszanie jest nie do odtworzenia
niestety szybko się nudzi :-)
Turret Fusion Idle Clicker 休閒 pnr
Nie rozumiem. Dotarłem do punktu, w którym był pełny, a potem... jaki jest cel? Nie pozwoliłby mi połączyć wielu tarki do sera z armatami, czy to ma to zrobić?
Zabawne i wciągające. Reklamy nieźle.
ta gra jest fajna. świetny sposób na zabicie czasu. wszystkie poziomy są fajne
Podobała mi się ta aplikacja, jest to jedna z niewielu aplikacji, w które grałem, która nie ma natrętnych reklam. Jedna rzecz, która mi się nie podoba, to brak możliwości zdobycia monet za darmo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to przyzwoita aplikacja, którą można by ulepszyć dzięki większej liczbie nagród w grze i większej liczbie opcji zamiast niekończącego się ataku, który wydaje się nie mieć żadnego wpływu na to, jak grasz
To dobra gra
absurdalnie powtarzalny
Znudzony po 10 minutach
Zabawna gra, darmowe reklamy oferowane gdzieniegdzie, ale nie zmuszane do oglądania. Dziękuję Ci.
Fajna Gra Ale To Moja Chyba 7 Gra Ewolucja XD Niezła Gra Szybkie Potwory w Mieście Ale Potwory z Miejsca To Jest Zajebiste!!!
to zabawna mieszanka łączenia i obrony wieży, uzależniająca
Ciekawie
Meeeh gra
Super mam już czarną dziure poprostu ekstra
Brak okej ale ściągają od ewolucji
Niezła gra „fusion”. Osobiście nie czułem, żeby było w tym zbyt wiele. Szkoda, że nie możesz ulepszyć siły ataku na wieżę
Podoba mi się fabuła, po prostu spraw, aby cena wieży wzrosła mniej, dziękuję
Ładne Łatwe i przyjemne Trochę drogie, mógłbym powiedzieć?
dobra gra casual
Nudy. Zasnąłem po pięciu minutach gry.
Lubić
Super
Możliwość aktualizacji niesamowicie frustrująca. Zaczyna się od nagród do zdobycia, a następnie szybko przechodzi na uaktualnienie tylko ze specjalnymi wymaganiami.
Rocket Car Ball Sports ptw